Fabricate.ro este proprietatea Mind Craft Lab SRL, care detine toate drepturile de administrare ale acestuia. Tot continutul site-ului Fabricate.ro este proprietatea Mind Craft Lab SRL si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul scris al Mind Craft Lab SRL a oricaror elemente regasite in site se considera furt si atrage dupa sine consecintele prevazute de legislatia in vigoare. Pentru a ne sesiza orice incalcare privind legea pentru protectia drepturilor de autor, ne puteti contacta la office@fabricate.ro.

Va rugam sa cititi cu atentie termenele si conditiile de utilizare ale acestui site, ce se vor intelege ca un contract de vanzare-cumparare intre Mind Craft Lab SRL (prin magazinul online Fabricate.ro) si orice persoana (fizica sau juridica) ce va face o comanda online prin intermediul site-ului. Ne asumam dreptul de a modifica orice informatie din acest site fara o notificare prealabila.

Toate produsele comercializate prin intermediul Fabricate.ro vor fi livrate în ambalaj corespunzator, insotite de factura, conform legislatiei in vigoare.

DATE DE CONTACT

Mind Craft Lab SRL
CIF: RO37977455
Reg. Com: J40/12621/14.07.2017
EUID: ROONRC.J40/12621/14.07.2017
IBAN: RO15RNCB0090157674280001
IBAN: RO29BTRLRONCRT0404499902
IBAN: RO29INGB0000999908544537 – ING Bank
Adresa: Sos. Mihai Bravu, Nr. 83-95, Bl. C16, Sc. C, Ap. 28, Et. 6, Bucuresti 021306
Tel: +40 734 162 794
Email: office@fabricate.ro

COMANDA

Cumparatorul poate efectua comenzi pe site prin adaugarea produselor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate. Odata adaugate in cosul de cumparaturi, produsele sunt disponibile pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui produs in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a produsului. Prin finalizarea comenzii, cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii, iar vanzatorul primeste acordul cumparatorului sa il contacteze telefonic sau prin email.

POLITICA PRETURILOR

Prețurile afisate pe site sunt actualizate periodic pentru fiecare produs in parte. Acestea includ T.V.A. si sunt exprimate in lei (RON). Pretul de achizitie al produselor comandate este cel din momentul confirmarii comenzii si se va regasi pe factura emisa.

LIVRARE

Livrarea produselor se va face oriunde în Romania prin intermediul unei firme de curierat sau ridicarea acestora direct de la sediul nostru. Termenul de expediere este menţionat pentru fiecare produs în parte şi poate oscila între 14 zile şi 42 de zile.

POLITICA DE RETUR

Produsele pot fi returnate intr-un interval de 14 zile calendaristice de la data intrarii in posesie, cu conditia ca produsele sa contina ambalajul original. Cumparatorul va suporta toate cheltuielile returului, iar rambursarea sumei se va face prin aceeasi metoda aleasa la momentul comenzii, in 10 zile lucratoare de la primirea returului.